Fora estratègies electoralistes en la subvenció del túnel

 

Continuen les protestes per l’acumulació de més de 11 mesos d’impagaments acumulats per part del Govern Balear en concepte de la subvenció. Aquesta fa efectiva la gratuïtat del túnel de Sóller als prop de 6500 beneficiaris residents a la vall.

Des del Col·lectiu Albaïna denunciam una vegada més aquesta situació, a més del perill de que la partida pressupostària només estigui assegurada fins al maig del 2011, a l’espera de que el Govern Balear decideixi si és “necessària”.

I es que, tot i coneixent l’actual situació de crisi econòmica que pateix el Govern Balear, tot fa parèixer que ens trobam davant una estratègia política del Partit Popular amb finalitats electoralistes en vista de les eleccions generals del 20 de novembre. D’aquesta manera, ens temem que s’estigui esperant per retornar part dels pagaments endarrerits a principis del mes de novembre.

La subvenció és una necessitat per als ciutadans de Sóller i Fornalutx que necessiten desplaçar-se amb freqüència a fora de la vall i no es podria permetre que s’estàs demorant aquest abonament per treure’n un rèdit partidista.

Per aquest motiu, han estat penjats cartells als municipis de la vall posant en alerta d’aquesta més que probable jugada política. Als cartells col·locats hi apareix la frase: “Necessitam la subvenció del túnel. No la useu com a estratègia política abans de les eleccions”.

Col·lectiu Albaïna

15 de setembre de 2011, Sóller

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s