Exigeix la subvenció del túnel signant una instància!

 

El Col·lectiu Albaïna hem engegat una campanya de recollida massiva d’instàncies individualitzades per tal d’exigir el pagament de la subvenció del peatge del Túnel de Sóller. Una subvenció que no ha estat abonada a les més de 6500 persones amb dret a la subvenció de Sóller i de Fornalutx d’ençà del mes de setembre de 2010. Les instàncies s’entregaran a l’administració pertinent de la subvenció del túnel, la Conselleria d’Agricultua, Medi Ambient i Territori, de la qual n’és conseller Biel Company.

 

Aquesta campanya s’inicia mesos després de la promesa de José Ramon Bauzà, quan el mes de novembre aparagué en plena campanya electoral anunciant que es pagaria la subvenció del túnel. Passats varis mesos d’aquesta promesa electoralista, el Col·lectiu Albaïna hem decidit passar a l’acció!

 

 

Per tal de que tothom de Sóller i Fornalutx tengui abast al model d’instància que s’ha d’emplenar, comptam amb la col·laboració de més de 50 punts de recollida de Sóller, Biniaraix, el Port de Sóller i de Fornalutx. A més, es pot descarregar la instància des del nostre blog.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s