#dinaalplenari per protestar pels horaris intempestius

 

 

Dinar al plenari de Sóller com a protesta pels horaris intempestius

El Col·lectiu Albaïna ha realitzat una protesta durant el plenari de l’Ajuntament de Sóller.

L’acció, consistent en dinar a dins la sala de plens, té per objectiu demanar que els plenaris es realitzin en uns horaris en els quals un major nombre de ciutadans hi puguin assistir. Actualment els plenaris són bimensuals i s’inicien a les 13h, acabant moltes de vegades a les 16h, pel que coincideix en què la majoria de gent treballa o recull els infants d’escola, entre d’altres motius.

La reivindicació ha estat aturada pel batle del municipi, Carlos Simarro, impedint que els assistents al plenari menjassin i coaccionant a un dels activistes, el qual portava un cartell amb la reivindicació.

Joan Arbona, membre del Col·lectiu Albaïna, explicà que “el consistori actual, governat pel Partit Popular, allunya a la ciutadania de les decisions municipals, essent la participació ciutadana cabdal, sobretot en temps de crisi”. A més, afegí “que els assistents als plenaris no passin d’una dotzena és un exemple de la mala salut democràtica al poble i, els representants municipals, enlloc de veure-ho com un problema sembla que n’estan orgullosos”.

El Col·lectiu Albaïna ja duu temps fent accions per tal d’acostar les decisions municipals a la resta de ciutadans del poble, retransmetent en directe via webcam per internet els plenaris, a més de per Twitter i Facebook.

Col·lectiu Albaïna

8 d’agost del 2012

Fotografia extreta de saveu.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s