El batle de Sóller menteix, acusa i intenta difamar

MENTIDES:

· El batle de Sóller va mentir durant 15 dies. Durant aquest temps el Sr. Simarro va assegurar a tots els mitjans de comunicació, i de forma sistemàtica, desconèixer la col·locació i la propietat de la càmera de vigilància de l’aparcament dels Estiradors.

·En data a 2 d’octubre, el batle va llegir un comunicat a la premsa fent-se responsable d’haver ordenat la col·locació de la càmera, dins el “marc d’una investigació secreta i reservada”, però legal. (Per aturar els actes vandàlics o per a agafar el culpable? Creim que lo segon). Tot això ho podia dir dia 19 de setembre, no essent necessari mentir a tot el poble de Sóller durant més de dues setmanes.

· Va dir també que, “malauradament, aquest complex pla d’investigació” es va suspendre per la intromissió d’Albaïna. En canvi, al Ple de dia 3 d’octubre, a la moció presentada per l’oposició sobre aquesta qüestió, va dir que no donaria més informació degut a que la investigació “seguia oberta”. Va mentir quan deia que es va haver de suspendre o quan va dir que seguia oberta? Està clar que en qualque moment, una altra vegada, mentia.

· Digué a l’oposició que la col·locació de la càmera era legal però no va presentar cap documentació que ho demostri, no sabent la ciutadania de Sóller si mentia de nou. Sumat a això, l’equip de govern municipal es va negar a parlar sobre el cas de les càmeres en una reunió oberta a tots els sollerics en un fòrum de l’Agenda Local 21. Per quin motiu? No tenen cap interès en informar els ciutadans ni senten cap respecte per la participació ciutadana? És evident que no.

· Va assegurar que només s’havia col·locat la càmera dels Estiradors, sense entrar a valorar ni justificar en cap moment la càmera que, segons informà la premsa, es trobava situada a la Gran Via. Aquesta, remetent-nos de nou a la premsa, no complia la legalitat, i filmà a les persones que cremaren el seu cotxe. La seva resposta en quant a aquesta càmera ha estat la mateixa que digué quan es descobrí la dels Estiradors: “no en sé res” (veritat o mentida?).

ACUSA:

· El Sr. Simarro parla d’una denúncia contra els membres del Col·lectiu Albaïna que varen desconnectar la càmera, per “envair i apropiar-se del mètode de vigilància situat a l’aparcament dels Estiradors”. Resulta que dia 18 de setembre, quan la nostra entitat realitzà l’acció, la càmera no era ni de l’Ajuntament ni de la Policia Local. Així ho assegurà el Cap de Policia, Sr. Porcel, en presència de dos policies municipals i del Gerent de Sóller 2010, que varen acudir a l’aparcament dels Estiradors poc després de la desconnexió de la càmera.

INTENTA DIFAMAR

· Quan diu que hi ha grups que emparen “individus que aprofitant l’anonimat i la nocturnitat, ocasionen greus danys al patrimoni de tots els sollerics”.

 · Quan parla “d’inductors d’aquests actes”.

 · Quan envesteix la resta de partits polítics per atrevir-se a demanar explicacions, dient-los que tant sols volen obtenir-ne rèdits polítics, tot i ésser el principal motiu de preguntes i incògnites als carrers de Sóller.

Sr. Simarro estam d’acord amb vostè amb una cosa: la gent honrada, efectivament, vol que es compleixi la llei, però per part de tothom.

Recordam que el Col·lectiu Albaïna ha realitzat totes les seves accions d’acord amb la llei, respectant la convivència, fent ús de la llibertat d’expressió i manifestació, a cara descoberta i sense nocturnitat.

Sr. Simarro, ha perdut tota la credibilitat com a Cap del Consistori de l’Ajuntament de Sóller davant els ciutadans que representa.

És hora d’assumir responsabilitats polítiques.

Col·lectiu Albaïna

11 d’octubre del 2012, Sóller

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s