Correllengua a Sóller!

mapa llibres sóller

CORRELLENGUA 2013 ARRIBA A SÓLLER! Diumenge 28 d’abril.

Salutacions!
La delegació local de l’OCB us enviam informació sobre l’acte que es durà a terme el dia de l’arribada del Correllengua 2013 a Sóller.
Organitzat pels Joves de Mallorca per la Llengua , coordinat a cada poble per l’Ocb juntament amb altres entitats ciutada -nes i col.lectius culturals, esportius, centres educatius educatius… entre tots els que s’hi hagin adherit, intentarem fer d’aquest dia una jornada festiva , i d’expressió de la nostra identitat, més viva que mai, com a Poble !!.
Dia 28 d’abril , el Correllengua fa el següent recorregut per la Tramuntana : la Flama de la Llengua que vindrà des de Estellencs ,passant per Banyalbufar, Valldemossa, Deià , entrarà a Sóller travessant el centre del poble i cap a Fornalutx.

Transcurs de l’acte en temps d’espera de la Flama:
Ens trobarem grans i petits, joves i adults… a la Plaça de la Constitució ,a l’espera de l’arribada de la Flama de la nostra Llengua.
1) Durem el nostre Pa butxaca per menjar i dinar amb germanor.
2) Si vols, podràs tenir un record d’aquest dia, si dus la teva pròpia camiseta ( negre o de color no clar) li estamparem la Flama de la Llengua amb el lema : SIAU QUI SOU!!. Només hauràs de deixar un petit donatiu per les despeses.
3) Construirem, entre tots, un Mapa de LLibres ( iniciativa de Som Països Catalans). Duim un llibre o una publicació en la nostra llengua i anam omplint un gran mapa dels Països de parla catalana.
4) Ambientació : música pop-rock català, popular…recitar gloses…Cada grup o entitat serà lliure mostrar, a la seva manera, la seva expressió artística-cultural -lingüística.
5) Ballada Popular a 16.30h, organitzada per Federació de Música i Ball de Mallorca amb Aires sollerics.
Hi haurà també tot el que vosaltres aporteu!

Transcurs i recorregut de la Flama dins Sóller:
El poble de Deià serà qui ens passarà la Flama de la LLengua, a l’altura de la frontera Deià-Sóller, entrarà cap a la Vall per Camp llarg, Carretera Nova (carril bici), carrer Cetre, Gran via, Bauçà, Plaça Constitució, Jeroni Estades, Castellet, Born, Plaça davant ajuntament.
Lectura del Manifest de Joves de Mallorca per la Llengua , segueix el recorregut pel carrer de Sa Lluna, Alqueria des Compte, Sa Creu fins terme de Fornalutx.
De tot plegat en concretarem més detalls i us n’informarem en la propera reunió Correllengua 2013, que tendrà lloc el proper dijous 25 d’abril a les 20h a Can Dulce.
Moltes gràcies .Esperam la vostra participació!!!
Delegació OCB Sóller.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s