Instància – 4 membres de l’equip de govern a Madrid, perquè?

Instància – 4 membres de l’equip de govern a Madrid, perquè?

Avui, dijous 30 de gener del 2014, el Col·lectiu Albaïna ha tramitat una instància al registre de l’Ajuntament de Sóller demanant explicacions del viatge a Madrid de part de l’equip de govern municipal la setmana passada en el marc de la fira turística Fitur. Es dona el cas que, a més de la regidora de Turisme, Cati Pomar, i del batle, Carlos Simarro, també hi assistiren el regidor d’Obres, Gabriel Darder, el de Béns i Serveis, Miquel Bestard, i el gerent de Sóller 2010, Jaume Casasnovas. Vista la, a simple vista, sobredimensionada representació municipal a Madrid, el Col·lectiu Albaïna sol·licita l’especificació per escrit dels objectius del viatge de cadascun d’ells, el pressupost al qual s’associen les despeses realitzades, així com l’aclariment detallat dels diferents costs de les despeses realitzades a compte de les arques municipals.

 Adjuntam la instància registrada escanejada, així com el cos del text d’aquesta:

– En representació del Col·lectiu Albaïna.

– Apel·lant a:

  • Punt 1 de l’article 116 de la Llei Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, segons el qual “Les corporacions locals han de facilitar la més àmplia informació sobre la seva activitat i han de promoure la participació de tota la ciutadania en la vida local”.
  • Principi 4 del Codi del Bon Govern Local, referent a que “Els representants locals fomentarem la transparència i la democràcia participativa”, el qual ha estat aprovat per unanimitat en plenari per part de l’Ajuntament.

– Fent referència a la nota publicada pel Setmanari Sóller en data 25 de gener del 2014, segons la qual [en referència a la fira turística Fitur] “A Madrid, a més del batle i la regidora de Turisme, sembla que també hi viatjaren aquesta setmana el regidor d’Obres, Gabriel Darder, el de Béns i Serveis, Miquel Bestard i fins i tot el gerent de Sóller 2010, Jaume Casasnovas”.

Sol·licit l’especificació per escrit de:

  1. Objectius del viatge a Madrid realitzat pels membres de l’equip de govern municipal i del gerent de Sóller 2010.
  2. Pressupost al qual s’associen les despeses realitzades.
  3. Aclariment detallat dels costs en desplaçament, allotjament, manutenció, trasllat i demés despeses que es realitzassin a compte de les arques municipals.

inst fitur

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s