El xalet municipal de Can Repic, dos anys després

El xalet municipal de Can Repic, dos anys després

El 2 d’abril de l’any 2012 des del Col·lectiu Albaïna denunciàrem el mal estat de Can Dulce, el xalet de propietat municipal ubicat al final de la platja de Can Repic. La porta estava esbiaixada i l’interior en mal estat, amb un bloc de marès desprès i el cablejat romput, suposant molt mala imatge i un perill pels vianants i pels infants que durant tot l’estiu juguen a la platja.

Dos anys més tard, i curiosament unes setmanes després de que, de forma sarcàstica, qualcú pengés una pancarta amb la insígnia del moviment Okupa, l’Ajuntament ha decidit posar fil a l’agulla. Dubtam, però, que la solució de tapiar la porta i desaprofitar un espai com aquest sigui la millor solució. En cap cas També cal afegir que l’Ajuntament tampoc no ha fet ni una passa encara per resoldre el mal estat de l’edifici, ni la mala imatge que segueix donant.

Irònicament, si tals okupes haguessin realment existit, molt probablement haguessin donat un millor ús de l’edifici i haguessin evitat el seu deteriorament i mala imatge, tot el contrari del que fa l’Ajuntament. Si el senyor Simarro de veres està preocupat per la imatge que dóna el poble de Sóller convendria que tengués, i ho repetim per enèsima vegada, més cura pel patrimoni municipal, que, recordem, és de tots.

Col·lectiu Albaïna

CanDulce1

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s