ELS INFRAHABITATGES DE PAU NOGUERA, TANCATS!

Dia 23 de desembre de 2013, després de 10 mesos d’investigació i de varis episodis escandalosos, el Col·lectiu Albaïna denunciava en roda de premsa el comportament de la Fundació Miró Pastor i de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament.

 

Es reivindicaven, entre d’altres temes, més transparència en el funcionament i la relació Ajuntament-Fundació i es demanava un solució digna per les persones instal·lades en condicions precàries als infrahabitatges il·legals del carrer Pau Noguera.

 

Han passat 6 mesos. Sis mesos de reunions i negociacions amb representants de la Fundació que varen accedir a parlar amb representants del Col·lectiu Albaïna després de les nostres reivindicacions. La Fundació, tal i com va afirmar en un comunicat, aplicarà a partir d’ara els seus estatuts, s’ha trencat el lligam amb la regidoria de Serveis Socials i, el més important s’ha donat solució a la injusta situació dels infrahabitatges.

 

Després de tot aquest temps i de molta “burocràcia” s’ha trobat la solució per que les persones afectades puguin, a partir d’ara, utilitzar durant dotze mesos un lloc digne per viure, tal com hauria d’haver estat sempre.

 

Els infrahabitatges queden definitivament tancats!

 

Una altra reivindicació feta a la mateixa roda de premsa, en aquest cas, al batle de Sóller Carlos Simarro no es complirà. El fet de que els Serveis Socials quedin al edifici de l’Hospital no serà possible. Una “miraculosa” inundació de totes les dependències ha fet que el trasllat fos inevitable. Ara l’edifici queda buit a disposició del batle. A partir d’ara pot malbaratar l’Hospital com ell desitj-hi.

 

24 de juny 2014

Col·lectiu Albaïna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s