Aquest pot ser un bon moment per saber si podem continuar així…

Aquest pot ser un bon moment per saber si podem continuar així…

Sóller, 3 de juliol de 2014

Estimats conciutadans

El passat dimarts dia 1 de juliol va acabar el període “voluntari” del primer pagament de l’I.B.I. Pot ser un bon moment per a fer-nos una idea de si podem continuar així, pagant el que ja paguem i a més creixent un 10% cada any, fins arribar al 2.021. Llavors continuarem pagant indefinidament el mateix import d’aquest any 2021, fins que algun batle prengui consciència de l’abús que signifiquen tant el tipus com els valors cadastrals que ens han imposat, sols per a poder fer front a la mala gestió que encara continuen exercint.

Els que teniu els rebuts domiciliats tindreu el “privilegi” d’haver pagat ara “tan sols” un 60% i el mes d’octubre pagareu el 40% que resta. A més pot ser engreixeu els beneficis de la Banca amb les despeses que us solen cobrar per cada rebut que us carreguen. Per cada rebut vol dir que també les pagareu dos pics i en aquest cas sense proporcions, “poc” però el 100% cada vegada. Serà llavors, quan sumeu els dos pagaments de l’I.B.I., quan us enfadareu de veritat. Ara, amb aquest fraccionament, us podeu deixar enganyar amb aquesta “mentida piadosa” o “petit camuflatge” de la realitat que ens fa el nostre inefable Ajuntament, que tal volta encara creu que no sabem sumar, o que no pensarem a fer-ho. Sumeu, sumeu i veureu el que hi ha.

Tots aquells que no teniu els rebuts domiciliats en el vostre compte d’un Banc, ara haureu pagat tot de cop l’import de l’any 2014. Per una banda molts us haureu estalviat les despeses que solen cobrar els Bancs a gairebé tothom per cada rebut i per l’altre sols us haureu d’enfadar un pic, per que tindreu ben clar el total que pagueu, no haureu de sumar els dos terminis per a quedar astorats.

Podeu calcular el vostre IBI mitjançant la nostra pàgina web “http://ibisoller.gotes.org/”. I, si a més voleu fer comparacions, doneu una ullada al quadre que adjuntem aquí i veureu que bé llueix el nostre ajuntament a la vora d’altres més propers als seus ciutadans, amb més sensibilitat cap als seus problemes econòmics i amb millors gestors a l’hora de les despeses i inversions, probablement més prudents en els seus casos, del tot inversemblants en el nostre.

Si necessiteu alguna cosa o podeu aportar alguna idea per a fer tot això més suportable, contacteu amb nosaltres a ibisoller@gmail.com, tot d’una us contestarem.

Comissió I.B.I. Sóller

Si necessiteu alguna cosa o podeu aportar alguna idea per a fer tot això més suportable, contacteu amb nosaltres a ibisoller@gmail.com, tot d’una us contestarem.

Comissió I.B.I. Sóller

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s