DE BONA FE, DIMITEIXI SR. BATLE!

Des de el descobriment de la col·locació de la càmera i després de mentir més de 2 setmanes, el batle va admetre haver fet col·locar-la en el marc de investigació “secreta i reservada”. Quan es va descobrir que no hi havia tal investigació, la excusa va ser la “bona fe”.

Aquest argument no ha estat vàlid per l’AEPD. No es pot infringir la Llei i defensar que s’està actuant de bona fe. I l’AEPD ha dictat una resolució clara i contundent:

– Infracció greu per infringir lo dispost al article 6.1 de la LOPD.

Quan la infracció la comet l’Administració pública, com el cas de un Ajuntament, no comporta sanció econòmica, ja que els ciutadans seriem castigats dues vegades. Amb aquest cas, l’espionatge il·legal i a més haver de pagar la sanció amb el nostres diners.

En cas de que la noticia de que el serveis jurídics estan preparant el recurs a l’Audiència Nacional , per demostrar que l’Ajuntament va actuar de bona fe sigui certa el càstig al ciutadans i ciutadanes de Sóller encara seria més brutal: gastar una doblerada en defensar una cosa indefensable, es el càstig de haver de patir la incompetència, la irresponsabilitat i la prepotència de uns governants que ja haurien d’haver dimitit.

Donat que l’Ajuntament no ha comunicat aquest recurs a l’AEPD, esperam i desitjam que sigui una més de les mentides a les que ens te acostumats el Sr. Simarro.

En cas de que s’atreveixi a fer-ho demanam la seva dimissió per infringir la Llei, per mentir reiteradament a tots el ciutadans i ciutadanes, per manipular l’opinió pública i per malgastar els doblers amb demostracions de força.

Això si, li demanam la dimissió de bona fe.

Col·lectiu Albaïna
10 de setembre 2014

*Enllaç a la Resolució de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Feu clic per accedir a AAPP-00039-2013_Resolucion-de-fecha-29-07-2014_Art-ii-culo-10-5.1-LOPD.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s