El batlle de Sóller notifica la seva càmera il·legal

El batlle de Sóller notifica la seva càmera il·legal

Degut a la denuncia presentada per el Col·lectiu Albaïna a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, el batlle de Sóller s’ha vist obligat a legalitzar la seva càmera de vídeo vigilància, segons la resolució de l’esmentada institució, en que se li donava el termini de trenta dies (i que en cas contrari incorreria en una falta tipificada greu i podria esser sancionada des de 40.001 fins a 300.000 euros).
A quatre dies de vèncer el termini, al manco el cartell ha estat col·locat i esperem que les altres exigències com l’enviament d’una fotografia on es pogués comprovar la col·locació del cartell i la del registre d’un fitxer a l’AEPD, com senyala la Llei Orgànica de Protecció de Dades, s’hagin duit a terme.
És curiós com el batlle de Sóller sap vetllar pels seus doblers com ha quedat demostrat i, en canvi, és un mans buides amb els doblers de tots els sollerics i solleriques. Així i tot, ens alegram de que el senyor batlle hagi pres responsabilitat de les imatges que grava de persones que, en el decurs del seu dia a dia, passen per davant ca seva.

Sóller, a 28 d’octubre de 2014
Col·lectiu Albaïna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s