Comunicat del Col·lectiu Albaïna de suport a Robert i Marcel

Comunicat del Col·lectiu Albaïna de suport a Robert i Marcel

Ara fa dos anys, durant la passada vaga general del 14 de novembre 2012, dos activistes foren detinguts per participar al piquet unitari i pacífic que es va fer a Palma durant el dematí. Ells eren Robert i Marcel, dues persones lluitadores que estan presents en totes les reivindicacions socials de Mallorca. En Marcel, de fet, ha col·laborat amb el seu grup de música a varis actes d’Albaïna.

Ara, dos anys més tard, el fiscal els acusa de varis delictes, entre ells desobediència a l’autoritat i desordres públics. Tot això, sense cap tipus de fonament, ja que els testimonis oculars i els vídeos enregistrats demostren que el seu comportament va ser en tot moment pacífic. Les proves aportades, per altra banda, es basen en mentides i amb fets difícilment explicables.

La vaga d’aquell dia va ser molt concorreguda. El malestar social i les retallades havien fet encendre els ànims, i davant la incapacitat i la inoperància del Govern, necessitaven un cap de turc per encendre la por i fomentar la desmobilització social. Així com aquell dia els represaliats varen ser en Robert i en Marcel, demà podria ser qualsevol de nosaltres. És per això que creim que la millor arma que tenim és la solidaritat i des del Col·lectiu Albaïna volem donar-los tot el suport.

El judici se celebrarà el proper 6 de novembre a les 10.30 als jutjats de via Alemanya de Palma i convidam a tothom a assistir-hi.

Absolució Robert i Marcel!

CONCENTRACIÓ copy

Col·lectiu Albaïna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s