SANT SEPULCRE: L’AJUNTAMENT ASSUMEIX LA SEVA RESPONSABILITAT.

SANT SEPULCRE: L’AJUNTAMENT ASSUMEIX LA SEVA RESPONSABILITAT.

L’Ajuntament de Sóller exigeix als propietaris la devolució de l’escultura de Llimona. Es una noticia apareguda a UH dia 5 d’aquest mes.

La Comissió Josep Llimona- Sóller ens alegram moltíssim de que, dos anys després de la seva desaparició irregular del Cementeri de Son Sang, l’Ajuntament hagi decidit de una vegada, assumir les seves responsabilitats. Ara no més cal que aquesta decisió presa per la Comissió de Patrimoni, es tradueixi en fets immediats i que l’Ajuntament assumeixi la tutela del trasllat amb totes les garanties per que l’obra no pateixi més danys en el transport de tornada al seu lloc, (del que no hauria d’haver sortit mai), la tomba 249 del Cementeri de Sóller.

Ara be, després de totes les irregularitats que s’han produït en aquests dos anys entorn a aquesta desaparició, la Comissió Josep Llimona – Sóller seguirem fent feina incansablement fins al retorn definitiu de la part del conjunt escultòric que es troba a Pollença i fins a aconseguir la màxima protecció del Sant Sepulcre i de tot el Cementeri de Son Sang per que fets com aquest no es tornin a produir mai més.

Comissió Josep Llimona – Sóller
Sóller, 5 de novembre de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s