Clam del poble de Sóller contra la violència de gènere

Clam del poble de Sóller contra la violència de gènere

El capvespre del passat dimarts 25 de novembre, dia contra la violència de gènere, un gran nombre de persones passà per la Plaça per encendre una espelma per així mostrar el seu rebuig a la violència de gènere, sigui quina sigui la seva forma.
En l’acte, que fou convocat pel Col·lectiu Albaïna, la Comissió Maria Mayol, l’Associació d’Estudiants de l’institut, l’agrupació local de l’OCB i el Casal de Cultura, aconseguí col·locar prop de 300 espelmes dibuixant un llaç i la paraula «PROU», en referència a aquesta voluntat d’acabar amb aquestes violències.
Per explicar aquest rebuig, durant l’acte es llegí diverses vegades un manifest on s’explicava les diverses formes en que pot manifestar-se (psicològica, institucional, sexual, econòmica…) i els diferents àmbits on pot aparèixer (familiar, escolar, laboral, social…); i es continuava exigint a les institucions una millora de les estratègies a dur a terme per prevenir i reduir l’impacte de la violència de gènere.
A més, es feu una col·lecta que aconseguir recollir prop de 400€, els quals aniran destinats a una associació que treballa en defensa de les dones víctimes de la violència de gènere.
En el Col·lectiu Albaïna en particular ens alegram molt de la voluntat dels sollerics i les solleriques d’eradicar la violència de les nostres relacions, alhora que esperam que aquesta voluntat es reflecteixi en el dia a dia tant al carrer com a nivell institucional amb accions que aconsegueixin eliminar-la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s