Qui som?

Principis del Col·lectiu Albaïna:

-Aconseguir que Sóller sigui integrador i socialment igualitari: treballam per aconseguir la igualtat de drets, garantir l’accés als serveis públics (ensenyament, sanitat, etc.) i unes condicions de treball dignes a tota la ciutadania.

-Defensam l’aprofundiment de la democràcia participativa, com a eina indispensable per fer de la nostra societat una organització respectuosa amb la voluntat popular i per avançar cap a la transformació socialista de l’estructura social i productiva.

-Creim que els municipis han de ser un dels principals motors en defensa de la llengua, cultura i identitat nacional partint sempre de la integració, la cohesió social i el sentit de comunitat.

-Reivindicam la necessitat de garantir el desenvolupament econòmic, social i territorial sostenible i ecològic que tengui com a referència un model de territori equilibrat globalment, per tal d’aconseguir una millora real en la qualitat de vida de la majoria de la seva població compatible amb el tractament respectuós amb l’entorn natural.

-Reivindicam la dinamització del teixit associatiu i la promoció de l’autoorganització ciutadana, com a fonament per assegurar una societat amb persones lliures, responsables, no sexistes i solidàries.

-Tenim un funcionament assembleari; defugim del funcionament burocràtic i d’estructura piramidal del sistema actual. Dins la nostra organització tothom té el mateix dret de decisió i la presa de decisions es duu a terme mitjançant el consens.

-Funcionam de manera autònoma, sense cap interferència dels partits polítics actuals.

-Entenem que el treball local és l’àmbit més proper a la ciutadania.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s