Crònica de la presentació de Radio Terra al Casal La Victòria

Crònica de la presentació de Radio Terra al Casal La Victòria

Dissabte 28 de juny a les 20.30 h en el Casal La Victòria es va dur a terme la presentació de Radio Terra per part d’un dels representants del projecte Sergi Franc. També assistiren en Tomeu Martí, que parlà de la nova ràdio mallorquina Ona Mediterrània, i Llorenç Lladó qui fou rector de les parròquies de Sóller i de Bunyola i un dels responsables de la ràdio “Envit i Truc” que es va muntar l’any 1986 a Sóller.
Sergi Franc, mitjançant exemples de lluites locals i sovint silenciades pels grans mitjans de comunicació de masses, va explicar el projecte de Ràdio Terra. Així mateix, ens transmeté la importància de que Ràdio Terra es consolidi com un espai radiofònic de proximitat i de referència a tots els Països Catalans, i que descobreixi com som, des de tots els racons i amb tots els accents.

Tomeu Martí, explicà com el projecte Ona Mediterrània segueix endavant, com a radio de proximitat, en català, tenint una de les millors plantilles en quant a periodistes i locutors. Llorenç Lladó va explicar com “Envit i Truc” tenia la mateixa filosofia dels altres projectes i va esser una experiència de comunicació alternativa a Sóller.

Acte seguit de la presentació, es va obrir un debat on el públic assistent hi participà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s